Tandarts

Tandarts

Tandarts
Tandarts

Tandarts? Een periodieke controle is een onderzoek naar de gezondheid van uw gebit door de tandarts en de tandartsassistente. Dit doen we bij voorkeur elk halfjaar, zodat we problemen kunnen voorkomen (preventie) of op tijd kunnen signaleren. Zo nodig verwijderen we tijdens de controle ook tandsteen en polijsten we uw tanden. Soms is het voor een goede controle nodig om röntgenfoto’s te maken. En indien nodig kunnen wij aanvullende behandelingen binnen de verschillende disciplines binnen de tandheelkunde aanbieden, wij werken hiervoor samen met tandheelkundige specialisten. Bij de Tandarts van Tandartspraktijk Voorhof B.V. bent u aan het juiste adres voor de controle van uw gebit.

Preventie

Preventie betekent voorkomen, en zoals u weet is voorkomen altijd beter dan genezen.

Preventie in de tandheelkunde is vooral gericht op het voorkomen van cariës (gaatjes) en tandvleesproblemen. Het is daarom van belang om regelmatig, bij voorkeur elke zes maanden, de tandarts te bezoeken voor controle van uw gebit. De belangrijkste preventieve maatregel is een goede mondhygiëne.

Gezonde mond

Een goede mondhygiëne voorkomt niet alleen cariës en parodontale ziekte maar beïnvloedt ook onze algemene gezondheid en welzijn.

Een gezonde mond en mooi gebit beginnen bij preventie.
Bij Tandartspraktijk Voorhof leren wij u hoe u uw tanden goed kunt poetsen en leren u de beste technieken voor het behoud van goede mondhygiëne.

Onze mondzorgkundige en mondhygiëniste Delft kunnen u een uitgebreide gebitsreiniging, mondhygiëne-instructie en nazorg bieden om dit te waarborgen.

Zelfvertrouwen

Uw mond trekt veel aandacht. Tijdens het praten zal het altijd opvallen als uw gebit en tandvlees niet op orde is. Heeft u weinig zelfvertrouwen door uw gebit? De tandarts bij Tandartspraktijk Voorhof B.V. kan u vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u weten hoe uw gebit ervoor staat? Maak dan een afspraak bij Tandartspraktijk Voorhof B.V.

Neem contact op

Tandartspraktijk Voorhof streeft naar meer perfectie en service. Samen met ons team zorgen wij er bij elke behandeling voor dat de patiënten het bezoek aan de tandarts als vertrouwd en veilig ervaren. Alle patiënten ontvangen van ons vooraf, tijdens en na de behandeling de beste zorg en service.

    error: