Dhr. J. Hoenstok

Dhr. J. Hoenstok

Tandprotheticus

art. 34 BIG

Ervaringen van onze patiënten

Tandartspraktijk Voorhof B.V. heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige technieken en materialen en doen ons uiterste best om u als klant centraal te stellen en de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 8,7 tot de best beoordeelde praktijk van Nederland behoren.

8.6

Aardige man

Was bang maar hij heeft me goed geholpen
- Naaldwijk

goed

goede ervaring
- delft

Snelle en zorgvuldige behandeling.

Door verlies van een voortand een prothese laten aanmeten met additioneel 3 kiezen toegevoegd.
- Delft

kan er nog niks van zeggen

ik heb pas een gesprek gehad en gehapt voor de rest is er bij u nog niks gebeurt
- delft

Top

Aardig , legt goed uit .
- Naaldwijk

perfect

Ben tevreden, goede communicatie
- 'S-GRAVENHAGE

Snelle en goede service

Super dat ik smorgens mijn gebit kon brengen en hem smiddags aangepast kon ophalen
- Voorburg

Zeer goed

Hoenstok, neemt alle tijd voor de behandeling aan het kunstgebit. Ben ook zeer tevreden met het resultaat. Hij heeft zo’n mooi gebit gemaakt, ben er erg blij mee. Je kan ook altijd terug komen om nog onregelmatig heden aan te passen. Een uitermate zeer tevreden klant. I van Beelen
- Rijswijk

Snel en goed!

Vlotte, vriendelijke behandeling. Was meteen goed, ik hoefde niet meer terug. (Rebasing)
- Rijswijk

Zeer positief

Neemt de tijd voor de behandeling. In ongeveer 5 afspraken is mijn klikgebit gemaakt. De rekening is direct met mijn verzekering geregeld, heel erg fijne ervaring gehad.
- Rijswijk
102 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

De Tandprotheticus

Tandprotheticus Rijswijk? is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus een volledig kunstgebit die wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van een tandarts voor nodig is.

De titel van een tandprotheticus is wettelijk beschermd, en is geregeld in de wet BIG. Een tandprotheticus is naast tandtechnisch dan ook medisch-biologisch opgeleid. Gediplomeerde en erkende tandprothetici staan vermeld in het diploma register, deze wordt beheerd door de Organisatie Nederlandse Tandprothetici.
De beroepsbeoefening is geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De wet BIG is een kwaliteitswet en heeft tot doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken. De wet beschermt tevens de patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door beroepsbeoefenaren.

Maak online uw afspraak

Neem contact met ons op

Doctors Schedule

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
Rijswijk
Woensdag
Rijswijk
Donderdag
16:00 - 17:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Lunch pauze
12:00 - 13:00
error: