Dhr. J. Hoenstok

Dhr. J. Hoenstok

Tandprotheticus

art. 34 BIG

Ervaringen van onze patiënten

Tandartspraktijk Voorhof B.V. heeft de kwaliteitseisen zeer hoog liggen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige technieken en materialen en doen ons uiterste best om u als klant centraal te stellen en de best mogelijke ervaring en behandeling te bieden. Wij zijn trots te vermelden dat wij met een gemiddeld cijfer van boven de 8,7 tot de best beoordeelde praktijk van Nederland behoren.

8.6

Tevreden cliënt

In een zeer schone omgeving (coronaproof) werd er alle tijd besteed aan het maken van een nieuwe prothese. Jeroen gaf mij de ruimte om te luisteren naar mijn wensen. Voor mij was het belangrijk dat het hele proces niet eerst verliep via een tandarts, maar direct bij de persoon die de prothese gaat maken. Ik zal in de toekomst graag bij Jeroen onder behadeling willen blijven.
- DEN HOORN ZH

Uitstekend

Heel tevreden met de behandeling en service. Jeroen stelt je op je gemak, luistert naar je wensen en legt alles duidelijk uit. Heb lange tijd met pijn moeten eten vanwege een niet goed geplaatste implantaat door mijn vorige tandarts. Deze is nu vervangen en de onderprothese zit perfect. Eindelijk pijnloos eten!!
- Delft

Vriendelijk en professioneel

Jeroen Hoenstok is vriendelijk en professioneel geeft niet op als het een beetje tegenzit.
- Wateringen

niet goed

heb anderhalf jaar geleden een heel gebit hier laten maken het ondergebit heeft nooit gepast nu brak uit mijn bovengebit een voortand dacht dat ik wel garantie had nou mooi niet dus eigen risico kwijt en bijbetalen geen beste ervaring hier kom ik niet meer
- 's-Gravenhage

Zeer positief!

Na een grote teleurstelling elders heeft heeft Jeroen voor mij een perfecte prothese gemaakt, hij werkt zeer nauwkeurig en is duidelijk met de afspraken.
- Rijswijk

Deskundig

Goed geinformeerd. prima planning
- Rijswijk Zh

Goed geholpen

Ik ben heel tevreden met de behandeling Dankjewel!
- Den Haag

Fantastisch !

Zeer betrouwbaar en erg precies met het maken van een nieuwe prothese, duidelijk in woord een daad. Kortom een echte aanrader!
- Rijswijk

Meer dan tevreden

Jeroen neemt uitgebreid de tijd voor zijn klant en geeft heldere tekst en uitleg over het product. “Mijn” product, een frame, voldeed prima, echter na een aantal maanden brak de voortand, deze is kosteloos gerepareerd.
- Voorburg

SNEL, EFFECTIEF, GOED EN VRIENDELIJK !

WERDEN ZEER SNEL EN TOT VOLLE TEVREDENHEID GEHOLPEN.
- RIJSWIJK
87 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

De Tandprotheticus

Tandprotheticus Rijswijk? is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. Dit is dus een volledig kunstgebit die wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van een tandarts voor nodig is.

De titel van een tandprotheticus is wettelijk beschermd, en is geregeld in de wet BIG. Een tandprotheticus is naast tandtechnisch dan ook medisch-biologisch opgeleid. Gediplomeerde en erkende tandprothetici staan vermeld in het diploma register, deze wordt beheerd door de Organisatie Nederlandse Tandprothetici.
De beroepsbeoefening is geregeld in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. De wet BIG is een kwaliteitswet en heeft tot doel de kwaliteit van de beroepsuitoefening te bevorderen en te bewaken. De wet beschermt tevens de patiënt tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door beroepsbeoefenaren.

Maak online uw afspraak

Neem contact met ons op

Doctors Schedule

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
Rijswijk
Woensdag
Rijswijk
Donderdag
16:00 - 17:00
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Lunch pauze
12:00 - 13:00
error: