Tandprotheticus Delft

Tandprotheticus in Delft

Tandprotheticus delft

Tandprotheticus Delft? Voor de vervaardiging van een kunstgebit kunt u bij ons terecht. Een Tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te
nemen prothetische voorzieningen. De Tandprotheticus heeft niet alleen een tandtechnische opleiding genoten, maar ook een medisch-biologische. Alle tandprothetici zijn geregistreerd bij het 
ministerie van V.W.C.(Wettelijke erkenning ’90), en het Nederlands Tandprothetisch Instituut. In Nederland is de titel wettelijk beschermd en kan alleen  worden gevoerd door een Tandprotheticus en mag niet worden gevoerd door bijvoorbeeld een Tandtechnicus.  In de Wet BIG is ook het beroep Tandprotheticus formeel geregeld.

Tandprotheticus J. Hoenstok

Alle tandprothetische behandelingen worden door Tandprotheticus J. (Jeroen) Hoenstok  uitgevoerd. Na de vier jarige opleiding tot tandtechnicus te hebben afgerond is Jeroen Hoenstok zich gaan verdiepen in de specialisatie volledige gebitsprothese. Deze 1 jarige opleiding heeft hij met succes afgerond en mag zich "specialist gebitsprothese" noemen. Hierna volgde de 4 jarige opleiding aan de faculteit gezondheidszorg te Utrecht. In 2011 mag hij de titel Tandprotheticus voeren. Hierdoor is hij niet alleen tandtechnisch maar ook medisch-biologisch opgeleid.

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen werk ik, en het team van tandtechnici, aan uw gebitsprothese. Natuurlijk bespreken we uitgebreid uw persoonlijke wensen tijdens dit traject.

MAAK EEN AFSPRAAK

error: