Tanden bleken

Tanden bleken

Tanden bleken? Uw levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden aan witheid verliezen. Nu mensen steeds langer hun gebit behouden, krijgen ook meer mensen te maken met verkleuring van het gebit. Door koffie, thee en andere voeding kan het glazuur door de jaren heen verkleuren. Vullingen en eventuele gaatjes worden dan meer zichtbaar. In dat geval kan het nodig zijn om het gebit te bleken. De tanden worden dan enkele tinten lichter en weer meer de natuurlijke kleur van vroeger. Bleken is een aanvullende behandeling, voor complete mondgezondheid. De Tandarts Delft van Tandartspraktijk Voorhof B.V. bent u aan het juiste voor controle van uw gebit.

Professioneel bleken

Philips Zoom! Whitespeed In Office is een snelle, veilige en effectieve manier van tanden bleken die wordt uitgevoerd door je tandarts, of onder supervisie van de tandarts, in de praktijk. Het geavanceerde LED-licht versnelt het bleekproces. Daardoor heb je na maximaal twee uur tot zes tinten lichtere tanden. Dat resultaat is vergelijkbaar met vijf tot zeven dagen thuis bleken met Philips Zoom! Take Home. Deze bleekmethode gebeurd onder de supervisie van de tandarts.

Zelfvertrouwen

Uw mond trekt veel aandacht. Tijdens het praten zal het altijd opvallen als uw gebit en tandvlees niet op orde is. Heeft u weinig zelfvertrouwen door uw gebit? De tandarts bij Tandartspraktijk Voorhof B.V. kan u vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden.

Wilt u weten hoe uw gebit ervoor staat? Maak dan een afspraak bij Tandartspraktijk Voorhof B.V.

Veilig

Professioneel

Natuurlijk resultaat

Thuis & in de praktijk

Neem contact op

Tandartspraktijk Voorhof streeft naar meer perfectie en service. Samen met ons team zorgen wij er bij elke behandeling voor dat de patiënten het bezoek aan de tandarts als vertrouwd en veilig ervaren. Alle patiënten ontvangen van ons vooraf, tijdens en na de behandeling de beste zorg en service.

error: