Mondhygiënist

Mondhygiënist

Mondhygiënist Delft? Soms verdient uw gebit net iets extra’s. Het kan zijn dat

Mondhygiënist Delft
Mondhygiënist Delft

de bescherming van uw tanden en kiezen niet goed genoeg is door alleen goed te poetsen. Of dat u bang bent voor vervelende geurtjes terwijl u ademt en praat. Ook kan het zijn dat u last hebt van gevoelig tandvlees of gevoelige tanden. Dat is heel vervelend. De Mondhygiënisten bij Tandartspraktijk Voorhof kan u verder helpen. Voor de beste zorg gaat u naar de mondhygiënist Delft.

Hoe werken wij

Om een afspraak te maken bij de Mondhygiënist, hoeft u niet te wachten op een doorverwijzing van uw reguliere Tandarts. U kunt namelijk gewoon snel en gemakkelijk een afspraak maken. Dit kan telefonisch, maar online kan ook. Dit is sneller en efficiënter voor zowel uzelf als voor de praktijk. Afspraken kunnen worden ingeplant op kantoortijden. Zo kunt u naar de Mondhygiëniste Delft wanneer u dat uitkomt.

 

Wanneer naar de mondhygiënist

Een Mondhygiënist is er om uw te helpen ernstige problematiek met uw tanden, kiezen en tandvlees te voorkomen. Zij kan u voorzien van professioneel en persoonlijk advies betreft gebitsverzorging. Ook kan de Mondhygiëniste Delft u helpen door het uitvoeren van kleine ingrepen. De Mondhygiënist is bevoegd om kleine gaatjes te vullen en de worteloppervlakken te reinigen. Ook zal ze uw tanden kunnen bleken, tandplak, tandsteen en aanslag kunnen verwijderen en u een behandeling kunnen geven met fluoride of sealing. Verder is het mogelijk dat ze onder toezicht van een Tandarts  verdere behandeling uitvoert, zoals het maken van röntgenfoto’s en het toedienen van een plaatselijke verdoving.

Tandarts schoongevoel

Het gevoel wat u na een periodieke controle bij de tandarts in Delft heeft, wilt u wellicht iedere dag wel hebben; een 'tandarts schoongevoel'. Het fijne aan de mondhygiënist is, dat u zonder verwijzing terecht kunt voor een afspraak. Heeft u een belangrijke dag? Laat uw gebit dan nog een extra keer reinigen door onze mondhygiënist.

Naast afspraken met de Reguliere Tandarts Delft en de Mondhygiënist, kunt u ook afspraken maken bij andere tandartsen en Specialisten.

Mondverzorging

Slechte adem

Bloedend tandvlees

Tandsteen

Maak online een afspraak

error: