Kunstgebit

kunstgebit

Kunstgebit
Kunstgebit

Kunstgebit? Zoekt u naar een kunstgebit specialist in met echte
kunstgebit expertise in eigen huis? Dan bent u bij Tandartspraktijk Voorhof B.V. aan het juiste adres. Bij ons wordt uw kunstgebit in huis gemaakt met de beste en modernste technieken en hoogwaardige materialen door betrokken kunstgebit specialisten. Het gebit is een belangrijk onderdeel van het lichaam dat ook veel invloed heeft op het dagelijkse leven. Het gebit is zo bijvoorbeeld belangrijk tijdens het eten en praten en lachen. Zonder een goed gebit kunt u bijvoorbeeld niet kauwen. Daarnaast worden de tanden en kiezen gebruikt tijdens het uitspreken van bepaalde klanken. Als de tanden en kiezen ontbreken merkt u dit dus aan de manier waarop u praat. Er zijn verschillende oorzaken waardoor het gebit kan verslechteren. Zo kan het gebit bijvoorbeeld verouderen, en kunnen tanden los gaan zitten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en ook hierdoor kunt u tanden en kiezen verliezen. De meeste mensen schamen zich als er tanden ontbreken. Tegenwoordig is dit probleem echter te verhelpen door middel van een kunstgebit.

Duurzame materialen

Maximale vergoeding

Erkende zorgverlener

Goede nazorg

Hoe werkt een kunstgebit?

Een kunstgebit is een vervanging van uw eigen tanden en kiezen, en is nauwelijks van echt te onderscheiden. Het maken van een kunstgebit is vakwerk en vergt veel tijd en samenwerking met de patiënt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het kunstgebit goed past in uw mond.

Dé specialist voor uw gebit

In korte tijd is de Tandartspraktijk Voorhof B.V. uitgegroeid tot hét adres voor het vervaardigen, vervangen of aanpassen van een kunstgebit. Wij zorgen ervoor dat uw kunstgebit goed zit en u er goed mee kunt drinken, eten, praten en lachen. Tevens houden wij graag rekening met uw persoonlijke wensen bij de vervaardiging en plaatsing van een nieuw, mooi en functioneel kunstgebit. Kortom uw kunstgebit is bij ons in goede handen.

U kunt voor uw kunstgebit direct bij ons terecht, u heeft geen verwijzing van uw eigen tandarts nodig.

Hoe gaan we te werk?

Bij Tandartspraktijk Voorhof B.V. kunnen we een kunstgebit bij u plaatsen. Wij kunnen een gedeeltelijke prothese, maar we kunnen ook een volledig kunstgebit voor u maken. Bij Tandartspraktijk Voorhof B.V. hebben we al meer dan 15 jaar ervaring. Bovendien worden de behandelingen uitgevoerd door een specialist voor uw kunstgebit. Al onze specialisten beschikken over de juiste diploma’s. De behandeling heeft verschillende fases. U wordt  behandeld door dezelfde specialist, zodat u een vast aanspreekpunt heeft.

Plaatsen van het kunstgebit

Door de behandeling van een tandprotheticus verloopt de behandeling bij ons niet alleen veel efficiënter maar kunnen wij ook een beter eindresultaat bereiken dan veel andere tandartspraktijken. Dit omdat de tandprotheticus rechtstreeks contact met u heeft. Hierdoor kunnen we bij de vervaardiging van uw kunstgebit rekening houden met uw persoonlijke voorkeur en wensen en een veel betere optimale pasvorm realiseren. We begrijpen dat een kunstgebit een spannende gebeurtenis voor u kan zijn. We staan open voor al uw vragen. Voorafgaand aan de behandeling wordt u goed geïnformeerd, en kunt u al uw vragen stellen.

Goede beoordelingen

Heeft u een kunstgebit nodig? Dan kunnen we u bij Tandartspraktijk Voorhof B.V. als beste helpen. Wij zorgen ervoor dat u geen moeite meer heeft tijdens het eten of praten. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zich niet langer hoeft te schamen als iemand uw gebit ziet. U krijgt weer een mooie en stralende lach. Bij Tandartspraktijk Voorhof wordt u altijd geholpen door een Tandprotheticus, dit is de specialist voor uw kunstgebit. Wij hebben veel ervaring met verschillende tandprotheses. Zo kunnen we u bijvoorbeeld ook een klikgebit geven.

Patiënten vertellen...

Meer weten over een gebitsprothese?

Laat uw gegevens achter.

Een kunstgebit van Tandartspraktijk Voorhof

  • Dé specialist voor uw kunstgebit in Delft
  • Vergoeding van uw zorgverzekeraar
  • Vrijblijvend intake gesprek
  • Ervaren behandelaars
error: