Klikgebit

Klikgebit

Klikgebit
Klikgebit

Klikgebit? Wanneer u al langere tijd gebruikmaakt van een (gedeeltelijk) kunstgebit/prothese, slinkt het kaakbot. Het kaakbot wordt minder hoog. Hierdoor heeft uw prothese veel minder houvast. Het gebruik van kleefpasta is dan vaak nog de enige oplossing om de prothese enigszins op zijn plaats te houden. Echt plezierig is deze oplossing niet. Tegenwoordig kunnen wij u helpen met een Klikgebit.

Duurzame materialen

Waarom een klikgebit?

Bij het krijgen van een kunstgebit kunt u kiezen tussen een gewoon kunstgebit en een klikgebit. Momenteel heeft drie op de vijftien mensen in Nederland een gewone gebitsprothese. Echter ondervindt maar liefst 30% daarvan problemen met eten, lachen of praten. Een klikgebit biedt hiervoor de ultieme oplossing.

 

Gratis klikgebit

Wist u dat een klikgebit in veel gevallen helemaal gratis is? Ook wanneer u alleen een basisverzekering heeft is de kans groot dat uw prothese en de behandelingen deels of zelfs helemaal worden vergoed. Dit hangt af van verschillende factoren zoals de status van uw gebit en kaakbot. Aan de hand van een gratis gebitsanalyse in een van onze praktijken vertellen wij u precies waar u aan toe bent en hoe wij daarin kunnen ondersteunen.

Plaatsen van het kunstgebit

Door de behandeling van een tandarts implantoloog verloopt de behandeling bij ons niet alleen veel efficiënter maar kunnen wij ook een beter eindresultaat bereiken dan veel andere tandartspraktijken. Dit omdat de implantoloog en tandprotheticus rechtstreeks contact met u heeft. Hierdoor kunnen we bij de vervaardiging van uw klikgebit rekening houden met uw persoonlijke voorkeur en wensen en een veel betere optimale pasvorm realiseren. We begrijpen dat een klikgebit een spannende gebeurtenis voor u kan zijn. We staan open voor al uw vragen. Voorafgaand aan de behandeling wordt u goed geïnformeerd, en kunt u al uw vragen stellen.

Patiënten vertellen...

8.6
8

goed

goede ervaring
- delft
7

Snelle en zorgvuldige behandeling.

Door verlies van een voortand een prothese laten aanmeten met additioneel 3 kiezen toegevoegd.
- Delft
102 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10

  Een kunstgebit van Tandartspraktijk Voorhof

  • Dé specialist voor uw kunstgebit in Delft
  • Vergoeding van uw zorgverzekeraar
  • Vrijblijvend intake gesprek
  • Ervaren behandelaars


  Onze praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie, Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Wij hechten aan onze Algemene Voorwaarden, wilt u deze inzien? Dan kunt u deze raadplegen...

  error: