Facings

Facings

Facings? Wij kunnen uw uitstraling verbeteren en uw zelfvertrouwen verhogen met facings door uw natuurlijke tanden achter een zeer dunne laag porselein of composiet te verbergen. Veneers kunnen gebruikt worden om de vorm, grootte, kleur en symmetrie van de tanden te veranderen. Denk bij voorbeeld aan een verkleurde tand of een spleetje tussen uw tanden.

Lummineer facings zijn een ideale cosmetische oplossing voor iedereen die een mooie lach wenst met een minimale invasieve ingreep.

Composiet facings & porseleinen facings

De tandartsen van Tandartspraktijk Voorhof zal tijdens het eerste consult uw gebit deskundig onderzoeken en u het beste advies geven voor het plaatsen van facings over uw tanden. Op basis hiervan kiest de tandarts de voor u beste facings. Dit kunnen naast lummineers facings ook composiet of porseleinen facings zijn.

Natuurlijk

Op maat gemaakt.

Pijnloos

De gehele behandeling is pijn vrij.

Één behandeling

In één zitting te maken en te plaatsen.

Duurzaam

Porseleinen facings gaan erg lang mee.

Neem contact op

Tandartspraktijk Voorhof streeft naar meer perfectie en service. Samen met ons team zorgen wij er bij elke behandeling voor dat de patiënten het bezoek aan de tandarts als vertrouwd en veilig ervaren. Alle patiënten ontvangen van ons vooraf, tijdens en na de behandeling de beste zorg en service.

    error: