Botox behandeling

Behandelingen met Botox.

Botox behandeling

Botox behandeling? is een bewezen veilig en betrouwbaar geneesmiddel dat we
gebruiken om rimpels te verminderen envoorkomen. Ook bij hoofdpijn/migraine en overmatig zweten kan een behandeling met botox de oplossing zijn.
Lees hier meer informatie van de Rijksoverheid over cosmetische ingrepen.

 

Veilige en pijnloze Botox.

Omdat we als een van de weinige klinieken werken met The Invisble Needle, de allerdunste naalden ter wereld, is een botox behandeling pijnloos en ziet de huid er na de behandeling hetzelfde uit als daarvoor, zonder enige beschadiging. De injectiespuit is uitgerust met het doseer-klik-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er bij ieder prikje precies de juiste hoeveelheid botox wordt ingespoten. Dit is bij een specialistische behandeling zoals tandenknarsen zeer belangrijk voor een veilige behandeling met optimaal resultaat.

Hoe werkt Botox?

Door botox te injecteren in een spier of zweetklier ontspant de spier. Behandelingen met botox werken alleen op de behandelde spieren en hebben geen effect op de rest van het lichaam.

Twee weken na de behandeling met botox is het effect optimaal en blijft langdurig; bij de behandeling met botox van bijvoorbeeld rimpels is dit gemiddeld drie tot wel vijf maanden na de behandeling.

Een vervolgbehandeling kan daarna veilig en zonder problemen worden uitgevoerd; bij meerdere vervolgbehandelingen die op elkaar aansluiten, zien we dat het effect vaak ook steeds langer aanhoudt.

Wat is Botox?

Botox is en een bewezen veilig geneesmiddel dat bestaat uit een gezuiverde vorm van botuline toxine. Al sinds de jaren 70 worden behandelingen met botox succesvol in de geneeskunde toegepast. Als we spreken over behandelingen met ‘botox’ bedoelen we daar dan ook mee behandelingen met botuline toxine.

 

Behandelzones

  • Gummy smile
  • Botox frons
  • Botox kraaienpootjes
  • Botox voorhoofd
  • Afhangende mondhoeken
  • Gezichtsverjonging
  • Lachrimpels
  • Tanden knarsen/klemmen

Veilig

Behandeling door BIG geregistreerd (tand) arts.

Natuurlijk resultaat

Behandelduur circa 30 minuten

Tarieven

Botox per zone
119,95

FAQ

Neem contact op

Tandartspraktijk Voorhof streeft naar meer perfectie en service. Samen met ons team zorgen wij er bij elke behandeling voor dat de patiënten het bezoek aan de tandarts als vertrouwd en veilig ervaren. Alle patiënten ontvangen van ons vooraf, tijdens en na de behandeling de beste zorg en service.

Neem contact met ons op

error: