Spoed

Spoed tandarts Delft 24/7 bereikbaar

BEL 015-2571015 (015-2134040 avond/nacht/weekend)

Voor wie?

Spoed tandarts Delft? Heeft u een ongeluk gehad of pijn na een behandeling en bent u patiënt! van Tandartspraktijk Voorhof BV. Neem dan direct contact met ons op! Voor tandheelkundige (spoed) hulp buiten onze openingstijden belt u met de dienstdoende tandarts, deze is 24/7 bereikbaar. De spoed dienst is uitsluitend voor patiënten van tandartsen uit Delft, Delfgauw, Schipluiden en Den Hoorn. Voor patiënten van tandartsen uit Den Haag en Rijswijk is het nummer 070-3110305. Voor meer informatie: bezoek hier de website.

Hoe werkt het?

Wij wijzen U erop dat U  zich voor de behandeling dient te identificeren m.b.v. een officieel document. Wij moeten U ook erop attenderen dat, tijdens de waarneming, er direct met de desbetreffende tandarts afgerekend dient te worden. U kunt vragen naar een richtlijn voor de kosten als U een afspraak maakt met de tandarts. De kosten zullen namelijk afhankelijk zijn van de verrichting(en) die gedaan moet(en) worden.

Wanneer naar de spoeddienst?

Deze dienst is bedoelt voor pijnklachten in de avond, nacht en weekenduren waarbij gedacht moet worden aan ongevallen, nabloedingen na een tandheelkundige behandeling en acute klachten die spoedeisende hulp van een tandarts behoeven.

Kaakchirurg

Voor de dienstdoende kaakchirurg kunt u contact opnemen met RdGG Kaakchirurgie te bereiken op telefoonnummer 015 2604213 of neem contact op met de huisartsenpost 015-2511930.

Kunstgebit gebroken?

Bij een breuk van uw kunstgebit neemt u tijdens openingstijden contact op met de praktijk op 015 2571015 of neem contact op met Hoenstok Tandprothetiek in Rijswijk via telefoonnummer: 070 3903606

Hoe acuut is uw probleem

015-2571015

Voor spoedklachten tijdens onze openingstijden.

015-2134040

Dienstdoende tandarts. 24/7 Bereikbaar

Openingstijden

Maandag tot donderdag: 8:00 - 17:00

Aart van der Leeuwlaan 10-f

2624 LD DELFT

Toeslagen spoeddienst

C85
21,78 euro

Weekend behandeling

C86
21,78 euro
Avond behandeling
C87
21,78 euro

Nachtbehandeling

Betalingsmethode

Indien u patiënt bent van Tandartspraktijk Voorhof BV, dan ontvangt u zoals gebruikelijk de declaratie thuis via Famed.
Indien u géén patiënt bent van Tandartspraktijk Voorhof BV, en/of gebruik maakt van de spoeddienst (avond/nacht/weekend) dan dient u direct af te rekenen. In beide gevallen adviseren wij u naar de kosten en eventuele toeslagen te informeren.

U ontvangt altijd een declaratie, welke is gespecificeerd volgens het besluit van de Nederlandse Zorg Autoriteit. De declaratie kunt u bij uw zorgverzekeraar aanbieden, waardoor mogelijk de behandeling deels en/of volledig wordt vergoed.
Dit geldt uiteraard alleen wanneer u in Nederland voor ziektekosten verzekerd bent en een geldig legitimatiebewijs kunt overleggen. Als geldig legitimatiebewijs kan een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs gebruikt worden.

 


VERZEKERING

U kunt uw tandheelkundige nota van onze praktijk bij alle zorgverzekeraars aanbieden.
Indien u wilt weten wat uw vergoeding is, verzoeken wij u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK

    Fill out the form and we will contact you during our working hours. Urgent dental care will be provided usually the same day.

    error: