Beoordelen van uw mondgezondheid

Care for your smile

Algemene tandheelkunde voor het hele gezin

Uw lach is belangrijk voor ons

Onze tandartsen ontwikkelen een behandelplan voor uw tanden o.a. op basis van een digitale röntgenopname en een professioneel tandheelkundige onderzoek. Nadat u helemaal tevreden bent over het voorgenomen behandelplan, beginnen we de behandeling. Laten we je de glimlach van je dromen geven!

 

Mondonderzoek

Dit wordt gevolgd door een professioneel onderzoek van de tanden en kiezen en het tandvlees.

Röntgenopname

Eerst neemt de tandarts, mits er een indicatie voor is, een röntgenopname van uw tanden en kiezen. Afhankelijk van de indicatie kan dit een intra orale (kleine foto) of Orthopantomogram (kaakoverzichts foto) zijn.

Advisering

Nadat de arts een diagnose heeft gesteld, kan er met u over de verschillende mogelijkheden worden gesproken.

Compleet mondzorg plan

We stellen een zo compleet mogelijk behandelplan op voor het (eventuele) herstel van uw tanden en kiezen voor het behoud van een gezonde glimlach.

BIG geregistreerde Tandartsen

Al onze tandartsen zijn in Nederland opgeleid en volgen regelmatig (verplichte) bij- en
nascholing. Daarnaast staan de artsen geregistreerd bij de KRT (Kwaliteits Register Tandartsen).  

Maak een afspraak

  Vul het formulier in en wij zullen u tijdens onze werkuren benaderen voor een afspraak. Dringende tandheelkundige zorg wordt meestal op dezelfde dag verleend.

  TARIEVEN 2017

  De tarieven voor tandheelkunde worden vastgesteld door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit). De Nederlandse Zorg Autoriteit bepaald namens de overheid de tarieven en deze zijn voor iedere mondzorgverlener in Nederland gelijk.
  Indien u de huidige tarieven wilt inzien dan verwijzen wij u door naar de Nederlandse Zorg Autoriteit.

  Betaal Methode

  Wij versturen de nota van uw behandeling via Fa-med rechtstreeks naar uw ziektekostenverzekeraar. Van het deel waarvoor u niet verzekerd bent, of buiten uw verzekering valt, krijgt u de nota thuis gestuurd. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u de (rest) nota van uw verzekering of Fa-med.
  Dit geldt uiteraard alleen wanneer u in Nederland voor ziektekosten verzekerd bent en een geldig legitimatiebewijs kunt tonen. Als geldig legitimatiebewijs kan een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs gebruikt worden.
  Voor vragen over de rekening verzoeken wij u rechtstreeks contact op te nemen met Fa-med (T 0900 0885).

  Indien u een kostenbegroting wenst, kunt u hiervoor een aanvraag indienen.

  error: